33d1313c

produk urang

kategori disarankeun

  • panto parusahaan
  • outlook pabrik
  • 6c1e1c05
  • pakakas
  • pasamoan
  • warker

HENGKO Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun produsén tinggi-tech fokus kana R & D, desain jeung nyieun logam porous sintered saringan stainless steel, carbonation diffuser, detektor asor & sensor usik perumahan jeung detektor gas perumahan porous jsb Kami komitmen ka nulungan nasabah pikeun ngajawab masalah teknis jeung hésé tinggi di filtration, kalembaban jeung industri deteksi gas.

HENGKO kieu sistem manajemen kualitas ketat ku kituna pikeun mastikeun produk kalawan kualitas premium, precision preeminent, penampilan alus, diversity hanca, pola béda jeung harga affordable. Kalawan Sunda terampil & Tim D jeung manufaktur canggih tur nguji parabot, kami sanggup nyieun solusi husus nu tailored ka aplikasi fungsi, struktur, bahan, dimensi pikeun pamaké.