• spanduk hengko
  • PRODUK KAMI

    Disarankeun Kategori

    • hengko
    • outlook perusahaan HENGKO
    • Tampilan Lingkungan Kantor HENGKO
    • lab
    • garis
    • produksi
    • QC

    HENGKO Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, manufaktur sareng OEM alat ukur suhu sareng kalembaban lingkungan, bahan porous filter sintered, asesoris sistem filter tekanan tinggi kemurnian tinggi, bagian porous instrumen sareng peralatan.Kami narékahan pikeun "filtrasi akurat, sensing akurat" sareng ngabantosan jalma nyaring sareng ngaraosan zat anu langkung éfisién pikeun ngabantosan para nasabah ngajaga kaunggulan kompetitif pasar jangka panjang.

       
       

    HENGKO komitmen pikeun ngarengsekeun masalah téknis anu luar biasa sapertos mikro nano suhu tinggi tekanan tinggi filtrasi kemurnian tinggi, gas-cairan konstan ayeuna & ngawatesan arus, suhu sareng kalembaban pangukuran titik embun di lingkungan industri pikeun ngeusian lowongan fungsi produk dina widang ieu, langkung saé ngajawab para nasabah. ' masalah ranté suplai, sarta mantuan konsumén ngaronjatkeun daya saing produk terus.

    PRODUK KAMI

    Produk BARU

    Panganyarna urang

    WARTA

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami