33d1313c

produktet tona

Kategoria e rekomanduar

  • dera kompani
  • Outlook fabrikë
  • 6c1e1c05
  • pajisje
  • takim
  • warker

HENGKO Technology Co., Ltd. is a high-tech manufacturer focused on R&D, design and making of sintered porous metal stainless steel filter material, carbonation diffuser, temperature humidity meter sensor probe and gas detector porous housing etc.  We are committed to helping customers to solve high technical and difficult problems in filtration, humidity and gas detection industry.

HENGKO poshtë rreptë sistemit të menaxhimit të cilësisë për të siguruar produkte me cilësi premium, saktësi e shquar, pamjen delikate, diversitetit funksionale, modele të ndryshme dhe çmim të volitshme. Me R aftë & D ekip dhe prodhimit të avancuar dhe testimin e pajisjeve, ne jemi të aftë për të krijuar zgjidhje të veçanta të cilat janë të përshtatura për aplikimet e funksioneve, strukturave, materialeve, dimensionet për përdoruesit.