• банер на хенгко
 • НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

  Препорачана категорија

  • хенгко
  • Изглед на компанијата HENGKO
  • Приказ на канцелариска средина на HENGKO
  • лабораторија
  • линија
  • производство
  • КК

  HENGKO Technology Co., Ltd. е високотехнолошко претпријатие кое е специјализирано за истражување и развој, производство и OEM на инструменти за мерење на температурата и влажноста на околината, синтерувани порозни материјали со филтри, додатоци за системски филтри за висок притисок со висока чистота, порозни делови од инструменти и опрема.Наша цел е „точна филтрација, прецизно сензорирање“ и им помагаме на луѓето поефикасно да ги филтрираат и чувствуваат супстанциите со цел да им помогнеме на клиентите да ги задржат долгорочните конкурентни предности на пазарот.

     
     

  HENGKO е посветен на решавање на извонредни технички проблеми како што се микро нано висока температура висок притисок со висока чистота филтрација, гас-течна постојана струја и ограничување на струјата, мерење на точката на росење на температурата и влажноста во индустриско опкружување за да се пополнат работните места во функција на производот во оваа област, подобро да се решат клиентите Проблеми со синџирот на снабдување и да им помогне на клиентите постојано да ја подобруваат конкурентноста на производите.

  НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

  НОВ Производ

  Нашето најново

  ВЕСТИ

  Испратете ни ја вашата порака:

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја