33d1313c

produk kita

kategori Dianjurake

  • lawang perusahaan
  • Outlook pabrik
  • 6c1e1c05
  • peralatan
  • Meeting
  • warker

HENGKO Technology Co., Ltd. iku sawijining perusahaan dhuwur-tech fokus ing R & D, desain lan nggawe saka logam keropos sintered saringan stainless steel, carbonation diffuser, detector asor & sensor satelit omah lan detector gas omah keropos etc. We are setya kanggo ngewangi pelanggan kanggo ngatasi masalah technical lan angel dhuwur ing filtrasi, asor lan industri deteksi gas.

HENGKO nderek sistem manajemen kualitas ketat supaya minangka kanggo mesthekake produk karo kualitas premium, tliti dituju, katon alus, bhinéka fungsi, pola beda lan rega terjangkau. Kanthi R trampil & tim D lan Manufaktur majeng lan Testing peralatan, kita saged nggawe solusi tartamtu kang ngarang menyang aplikasi saka fungsi, struktur, bahan, dimensi kanggo kedhaftar.