HENGKO banner

produk kita

kategori Dianjurake

  • Outlook pabrik
  • Meeting
  • peralatan
  • 6c1e1c05
  • DSC_3751 拷贝
  • DSC_3830
  • SGS Alibaba

HENGKO Technology Co, Ltd minangka produsen teknologi tinggi sing fokus ing R&D, desain lan nggawe bahan filter stainless steel stainless steel sintered porter, carbonation diffuser, suhu asor sensor suhu lan omah detector gas dll. Kita setya mbiyantu pelanggan kanggo ngatasi masalah teknis lan angel ing industri deteksi, kelembapan lan gas deteksi.

HENGKO nderek sistem manajemen kualitas ketat supaya minangka kanggo mesthekake produk karo kualitas premium, tliti dituju, katon alus, bhinéka fungsi, pola beda lan rega terjangkau. Kanthi R trampil & tim D lan Manufaktur majeng lan Testing peralatan, kita saged nggawe solusi tartamtu kang ngarang menyang aplikasi saka fungsi, struktur, bahan, dimensi kanggo kedhaftar.