33d1313c

produk kita

kategori Dianjurake

  • lawang perusahaan
  • Outlook pabrik
  • 6c1e1c05
  • peralatan
  • Meeting
  • warker

HENGKO Technology Co., Ltd. is a high-tech manufacturer focused on R&D, design and making of sintered porous metal stainless steel filter material, carbonation diffuser, temperature humidity meter sensor probe and gas detector porous housing etc.  We are committed to helping customers to solve high technical and difficult problems in filtration, humidity and gas detection industry.

HENGKO nderek sistem manajemen kualitas ketat supaya minangka kanggo mesthekake produk karo kualitas premium, tliti dituju, katon alus, bhinéka fungsi, pola beda lan rega terjangkau. Kanthi R trampil & tim D lan Manufaktur majeng lan Testing peralatan, kita saged nggawe solusi tartamtu kang ngarang menyang aplikasi saka fungsi, struktur, bahan, dimensi kanggo kedhaftar.