HENGKO banner

  • HENGKO company outlook
  • HENGKO AS A COMPANY
  • hengko's production equipment
  • hengko laboratory
  • hengko
  • hengko team
  • SGS Alibaba

HENGKO Technology Co., Ltd. minangka pabrikan teknologi tinggi sing fokus ing R&D, desain lan nggawe bahan saringan logam tahan karat logam keropos, penyebar karbonasi, sensor sensor suhu kelembapan suhu lan detektor gas keropong detektor lsp. Kita setya nulungi pelanggan kanggo ngatasi masalah teknis lan angel ing industri filtrasi, asor lan deteksi gas.

HENGKO ngetutake sistem manajemen kualitas sing ketat supaya bisa produk kanthi kualitas premium, presisi utama, tampilan sing alus, keragaman fungsional, pola sing beda lan rega sing terjangkau. Kanthi tim R&D trampil lan manufaktur lan uji coba canggih, kita bisa nggawe solusi khusus sing disesuaikan karo aplikasi fungsi, struktur, bahan, dimensi kanggo pangguna.

produk kita

produk utama

produk kita

Produk anyar