Sintered Bronze Filter

OEM lan Kustomisasi Unsur Filter Perunggu Sinter kanggo Industri Peredam lan Filter, HENGKO Nyedhiyakake Solusi Paling Apik Kanggo Proyek Sampeyan, Hubungi kita kanggo rincian Saiki

 

Siji-Stop Supplier saka Sintered Bronze Filter Swara 20+ Taun ing China

 

Minangka Produsen Kustom Profesional saka Filter Perunggu Sinter kanggo 20+ Taun, HENGKO Fokus ing macem-macem jinisSintered

Filter Perunggulansaringan stainless steel disinter manufaktur ing China.Dibandhingake karo bahan logam sinter liyane,

gangsa sinteredsaringan duwe akeh kaluwihan, kayata regane luwih terjangkau amarga digawe saka liyane

mentahan ekonomisbahan.Awet, Gampang kanggo Njaga lan Resik lan duwe umur dawa supaya ora kerep diganti.

 

Kustomisasi pabrikan panyaring tembaga sinter utama kanggo saringan Cairan lan Gas.HENGKO kang Sintered Bronze Filter Element punika

Media Reliable, Terbukti, Umur dawa kanggo Capture Partikel Efisien, Watesan Aliran, Wicking lan Kontak Aas/Cairan,

Nganti saiki Filter Kuningan Sinter kanggo ngrancang lan nggawe macem-macem wujud, nanging sing utama lan populer yaiku 4 jinis:

 

1. Sintered Bronze FilterDisk 

2. Sintered Bronze Filtertabung

3. Sintered Bronze Filter piring

4. Sintered Bronze FilterCangkir

 

Kamardikan HENGKO, pengalaman, lan kawruh khusus mbisakake kita kanggo nyedhiyani sampeyan karo saran obyektif lan

solusi sintering selaras.Ora mung ngasilake unsur panyaring tembaga sing disinter model standar, nanging uga HENGKO

wis pengalaman sugih ing ngrancang lanOEMproduksi sinteredkeroposunsurkaro kekandelan tartamtu, Permeabilitas lan

ukuran pori adhedhasar panjalukan pangguna pungkasan.Malah kanthi jumlah cilik, insinyur kita bakal kerja siji-siji ing proyek sampeyan.

Dadi, yen sampeyan duwe syarat lan kasengsem, kirim pitakon kanggo hubungi kita saiki.

 

produsen oem filter tembaga sintered ing china

 

Apa Service OEM HENGKO Bisa Supply

1.  OEM Sembarang Wangun: Cakram, Cangkir, Tabung, Lembar lan Piring lsp

2.NgaturUkuran, dhuwur, Wide, OD, ID

3.CustomizedAperturessaka 0,1μm - 120μm

4.Ngaturkekandelan

5.OEM Monolayer, Multilayer, Bahan Campuran kanggo Dibutuhake Filting Beda

6.CNC lan Seamless Welding karo 304 Stainless Steel Housing

 

Nuduhake Idea Filter Perunggu Sinter OEM Sampeyan Kanthi HengKo Dina iki!

 

 

hubungi kita icone hengko

 

 

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

 

Apa HENGKO Sintered Broze Filter

 

Kita bisa nyukupi kanthi ketat minangka macem-macem syarat aplikasi, manawa nganggo saringan tembaga sing disinter kanthi disesuaikan lan

desain inovatif.Kita duwe aplikasi kanggo akeh proyek filter, umume digunakake ing filtrasi industri sing unggul,

dampening, sparging, proteksi probe sensor, regulasi tekanan lan akeh aplikasi liyane.

 

✔ Produsen produk panyaring tembaga sing disinter

✔ Produk Desain Kustomisasi minangka macem-macem ukuran, bahan, lapisan lan wujud, Aperture

✔ Kontrol Kualitas standar ISO9001 lan CE

✔ Layanan sadurunge lan sawise sales saka Engineer Langsung

✔ Pengalaman Penuh Keahlian ing macem-macem Aplikasi ing Industri Kimia, Pangan, lan Minuman

      silencer pneumatik lsp

 

 

Aplikasi Produk Filter Perunggu Keropos

 

1. Pemisahan Cairan:pelumasan bahan bakar, Fluidisasi semen bubuk halus dll

2. Peredam knalpot:Knalpot Pneumatik, Ventilasi Ambegan, Knalpot Kontrol Kacepetan

3. Aplikasi Kimia:Pemurnian Air, Pabrikan Produk Kimia

4. Aplikasi Industri:Pneumatic Cylinder Parts, Geared Motors & Gearbox Parts etc

5. Industri Transportasi:Suku Cadang Digunakake ing Sektor Railway, Otomotif, Perahu lan Laut

 

 Aplikasi Filter Perunggu Sinter 01

Aplikasi Filter Perunggu Sinter 02

 

 

 

Solusi Egineed

 

Ing taun kepungkur, HENGKO wis mbantu akeh masalah filtrasi lan kontrol aliran super kompleks lan

golek solusi paling apik kanggo macem-macem jinissaka Kimia lan Lab Piranti lan Proyek ing saindenging jagad, supaya sampeyan

bisa nemokake produk logam sintered kita dadi liyane lan liyane varieties.Kita duwe tim profesional

ngrampungake teknik kompleks sing cocog karo aplikasi sampeyan.

 

Sugeng Rawuh Kanggo Nuduhake Proyek lan Makarya karo HENGKO, Kita Bakal Nyedhiyakake Sinter Profesional Paling Apik

Solusi Filter KuninganKanggo Proyek Panjenengan.

 

hubungi kita icone hengko

 

 

saringan tembaga sintered oem ukuran lan wujud apa wae

 

Carane OEM / Ngatur Sintered Bronze Filter

Nalika Proyek Sampeyan duwe sawetara Persyaratan Khusus lan Perlu Filter Perunggu Sintered Kelas Dhuwur bisa Digayuh,

Nanging Sampeyan ora bisa nemokake produk Filter padha utawa padha, Welcomekanggo hubungi HengKo kanggo bisa bebarengan kanggo nemokake ing

solusi paling apik, lan punika proses sakaOEM Sintered Bronze Filter,

 

Mangga Priksa Daftar Proses OEM kaya ing ngisor iki:

 

1. Konsultasi lan Kontak HENGKO

2. Pangembangan bebarengan

3. Nggawe Kontrak

4. Desain & Pangembangan

5. Persetujuan Pelanggan

6. Fabrikasi / Produksi Massal

7. Systemassembly

8. Test & Calibrate

9. Shipping & Training

OEM Sintered Bronze Filter Proses Chart

 

HENGKO khusus kanggo mbantu wong ngerteni, ngresiki lan nggunakake materi sing luwih efektif!Nggawe Urip Luwih Sehat!

Kita kerja karo akeh laboratorium lan universitas ing china lan ing saindenging jagad, kayata universitas Columbia, KFUPM,

Universitas California, LINCOLN Universitas Lincoln, lsp

Sintered Bronze Filter Partner karo HENGKO Filter

 

oem sintered saringan cangkir tembaga ukuran lan wangun

 

Fitur Utama lan Kauntungan saka Filter Bronze Sintered

HENGKO foucs ing sintered keropos nyawiji Filter liwat 20 taun lan kita kasusun kualitas pisanan, supaya kita tansah sumber dhuwur

qualtiy sintered Kuningan Filter, utama wis sintered cakram tembaga, lan sinteredtabung tembaga, saringan piring tembaga sing disinter

Kabeh duwe dipercayakinerja kanggo anti-karat, suhu dhuwur,lan aplikasi tliti dhuwur.

 

1. Porositas seragam:Rating Micron 1-120um kanthi 99.9% Efisiensi Filtrasi

2. Kekuwatan dhuwur:Ketebalan minimal 1 mm, maksimal 100 mm.: Kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur lan Kurang Tekanan

3. Toleransi Panas Dhuwur:Ora Ana Deforming utawa Degrading Malah ing 200 ℃

4. Tahan kimia: Bisa Nyaring Cairan Korosif, Macem-macem Gas, lan Bahan Bakar

5. Gampang Welding: Resistance Welding, Tin Welding, lan Arch welding

6. Gampang Machining: Mesin Gampang kaya Nguripake, Milling, Drilling

7.Umur dawa lan gampang resik:Struktur panyaring tembaga sing disinter stabil banget, Gampang kanggo ngresiki lan bisa digunakake bola-bali

 

ManggaKirimi kita priksaanbabagan syarat rinci kanggo panyaring perunggu keropos, kaya Aperture, Ukuran, Desain Penampilan dll.

Cathetan:HENGKO ngemas saringan logam sing disinter ing saben kothak kertas kanggo nyegah karusakan utawa goresan.

 

Faq saka Sintered Bronze Filter

 

Pandhuan FAQ Lengkap saka Filter Kuningan Sintered lan Aplikasi

 

 

Apa Sintered Bronze Filter?

Filter tembaga sintered, uga dikenal minangka saringan kuningan sintered, saringan tembaga sintered, saringan sintered tembaga, yaiku piranti filtrasi

karo resistance suhu dhuwur, resistance meksa lan karakteristik permeation stabil.Iki digawe saka akeh

partikel perunggu bunder disinter dening metalurgi bubuk.

Proses sintering sing dikontrol kanthi ketat ngidini saringan kuningan disinter HENGKO ngasilake ukuran pori sing seragam lan

distribusi kiro-kiro saka 0,1 kanggo 100 micron.Akibaté, saringan kuningan sintered HENGKO nyedhiyakake permeabilitas udara sing apik banget

lan porositas dhuwur.

Carane ngresiki Filter Bronze Sintered?

 

1. Reresik Konvensional:

Gunakake flush banyu tekanan dhuwur HENGKO bronze sintered Filter saka njero, banjur nggunakake dhuwur tekanan online flush ing cara sing padha.

Baleni kaping 3-4, banjur sampeyan bisa njaluk saringan tembaga sing disinter kaya tuku anyar.

 

2. Ultrasonic Cleaning:

Cara iki Sederhana lan Efektif, Lebokake saringan kuningan sing disinter HENGKO ing pembersih ultrasonik, banjur mung ngenteni lan copot.

sawise kira-kira setengah jam.

 

3. Solusi Cleaning:

Njupuk panyaring kuningan sing disinter HENGKO dicelup ing cairan pembersih, lan Cairan kasebut bakal bereaksi kanthi kimia karo rereged ing njero,

uga mung mriksa lan ngenteni babagan siji jam, kanggo mriksa yen panyaring tembaga sintered resik, cara iki bakal mbantusampeyan efisien

mbusak partikel.

 

Kepiye Sampeyan Nggawe Filter Perunggu Sintered?
Apa Fitur Filter Perunggu Sintered?
Apa Gampang Ngresiki Filter Perunggu Sintered?

Kepiye Pilih Elemen Filter Perunggu Sinter kanggo proyek sampeyan?
Apa Kaluwihan saka Sintered Bronze Filter?
Apa Efisiensi Filtrasi Filter Perunggu Sintered?

Apa Aplikasi Sintered Bronze Filter?
Apa ukuran Sintered Bronze Filter?
Apa ana watesan saka Filter Perunggu Sintered?

Apa Pertimbangan Desain kanggo Filter Perunggu Sintered?
Apa ana prabédan antarane Filter Bronze Sintered lan Filter Powder Bronzing?
Apa Standar Kualitas kanggo Filter Perunggu Sintered?

Apa sing Ndadekake Filter Metal Sintered Unik?
Apa bedane Filter Stainless Steel Sintered Dibandhingake karo Filter Perunggu Sintered?
Apa Keuntungan saka Filter Cartridge Bronze Sintered?

Nalika Sampeyan Ganti Filter Perunggu Sintered?

 

 

Isih Duwe Pitakonan lan Seneng Ngerti Rincian Liyane KanggoSintered Bronze Filter, Mangga aran gratis Kanggo Hubungi Kita Saiki.

Uga Sampeyan BisaKirimi Kita EmailLangsung Follow :ka@hengko.com

Kita Bakal Ngirim Mbalik Kanthi 24 Jam, Thanks kanggo Patient Panjenengan!

 

 

 

 

 

 

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

 

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita