Kontak HENGKO

HENGKO Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

51-3,

Jalan Fu'an Barat,

Jalan Pinghu,

Kacamatan Longgang,

Kota Shenzhen,

518111

Cina

Telepon

0086-755-88823250

+86-136 3151 2422

+86-134 2893 3969

Jam-jaman

Senén-Jumaah:

8am nepi ka 12am &2pm nepi ka 6pm

Saptu:

9 am nepi ka 12 am &2pm nepi ka 5pm

Minggu:

Ditutup

Siap milarian langkung seueur?Contact us pikeun cutatan a!

Inpo produk langkung!


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami