Hubungi HENGKO

HENGKO Technology Co., Ltd.

alamat

51-3,

Jalan Fu'an Barat,

Jalan Pinghu,

Kecamatan Longgang

Kutha Shenzhen,

518111

Cina

Telpon

0086-755-88823250

+86-136 3151 2422

+86-134 2893 3969

jam

Senin-Jumat:

8am nganti 12am &2pm kanggo 6pm

Setu:

9am nganti 12am &2pm nganti 5pm

Minggu:

Ditutup

Siap ngerteni luwih akeh?Hubungi kita kanggo penawaran!

Informasi produk liyane!


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita