Hubungi HENGKO

Isih Duwe Pitakonan lan Rincian Perlu Hubungi HengKo, Kirimi Inquiry Minangka Formulir Dipuntedahaken.Kita bakal ngirim bali sajrone 24 jam, matur nuwun!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

HENGKO Technology Co., Ltd.

Dolan maring Pabrik

51-3,Jalan Fu'an Barat,

Jalan Pinghu,

Kecamatan Langgeng,

Kutha Shenzhen,

518111Cina

Telpon

0086-755-88823250

+86-136 3151 2422

+86-134 2893 3969

Wektu

Senin - Jum'at:

8:00 - PM18:00

Setu:

9:00 - PM 17:00


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita