HENGKO banner

  • HENGKO company outlook
  • HENGKO AS A COMPANY
  • hengko's production equipment
  • hengko laboratory
  • hengko
  • hengko team
  • SGS Alibaba

HENGKO Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen teknologi tinggi anu museur kana R&D, desain sareng pembuatan bahan saringan stainless steel porous metal porous, diffuser carbonation, suhu sénsor sénsor sénsor sareng detéktor gas porous perumahan dll Kami komitmen pikeun ngabantosan konsumén pikeun méréskeun masalah téknis sareng sesah anu luhur dina filtrasi, kalembaban sareng industri deteksi gas.

HENGKO nuturkeun sistem manajemen kualitas anu ketat sahingga pikeun mastikeun produk kalayan kualitas premium, presisi anu unggul, penampilan anu lemes, keragaman fungsional, pola anu béda sareng harga anu terjangkau. Kalayan tim R&D anu terampil sareng manufaktur canggih sareng alat uji coba, kami sanggup nyiptakeun solusi khusus anu diluyukeun sareng aplikasi fungsi, struktur, bahan, ukuran pikeun pangguna.

produk urang

produk utama

produk urang

Produk anyar