HENGKO banner

нашите производи

Препорачана категорија

  • HENGKO company outlook
  • HENGKO AS A COMPANY
  • hengko's production equipment
  • hengko laboratory
  • hengko
  • hengko team
  • SGS Alibaba

HENGKO Technology Co., Ltd. е високотехнолошки производител фокусиран на R&D, дизајн и изработка на синтеруван порозен метал од филтер од не'рѓосувачки челик, дифузор за карбонизација, сензор за мерење на влага на температура и порозно куќиште за детектор на гас итн. Ние сме посветени на помагање на клиенти за решавање на високи технички и тешки проблеми во индустријата за откривање на филтрација, влажност и гас.

HENGKO следи строг систем за управување со квалитет за да обезбеди производи со врвен квалитет, истакната прецизност, нежен изглед, функционална разновидност, различни модели и прифатлива цена. Со квалификуван тим за истражување и развој и напредна опрема за производство и тестирање, ние сме способни да создаваме специфични решенија прилагодени на апликациите на функциите, структурите, материјалите, димензиите за корисниците.

нашите производи

главни производи

нашите производи

Нов производ