Kelembaban relatif Handpoint Online Dewpoint Meter HK-J8A103 pikeun aplikasi mariksa-titik

Pedaran pondok:


  • Mérek: HENGKO
  • Kode produk: HENGKO HK-J8A103
  • Panyimpenan data: 99
  • Fitur: Batré 9V internal, deteksi multi-titik
  • Kauntungan konci: Kéngingkeun data gancang; Pangukuran anu tiasa dipercaya; Antarbeungeut pangguna anu intuitif
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Handpoint Dewpoint Meter HK-J8A103 pikeun aplikasi mariksa-titik sareng kalibrasi lapangan nawiskeun pangukuran anu akurat sareng gancang pikeun aplikasi titik embun industri, sapertos laboratorium, industri, rékayasa, perawatan logam, manufaktur aditif ogé tuangeun sareng palastik garing, jst.

     

    HK-J8A103 ngukur suhu titik embun sacara akurat dina kisaran ukuran anu lega. Panilitianana tiasa dilebetkeun langsung kana prosés bertekanan, sareng éta réspon gancang tina kaayaan ambien kana kaayaan prosés. Sensor tahan kondensasi sareng sapinuhna pulih tina baseuh. HK-J8A103 nyaéta kelas industri, suhu presisi tinggi sareng alat ukur asor relatif.

     

    Parangkat lunak HK-J8A103 Link Windows® opsional anu digabungkeun sareng kabel sambungan USB dianggo pikeun mindahkeun data anu lebet sareng data pangukuran waktu nyata tina HK-J8A103 kana PC.

     

    Fitur:
    • Suhu presisi tinggi sareng sensor sénsor kalembaban, bacaan anu stabil sareng akurat
    • Leres sareng dipercaya
    • HK-J8A103 fungsis: baraya kalembaban, suhu, suhu titik embun, suhu bohlam baseuh
    • Data tiasa didaptarkeun sareng dialihkeun ka PC ngalangkungan parangkat lunak Link
    • Layar LCD ageung gampang dibaca
    • Data anu diukur diitung unggal 10 milidetik sareng sénsitip
    • Konsumsi daya ultra-rendah, batré basa 6LR61 9V tiasa tahan 300 jam
    • Fungsi data ngayakeun tiasa ngabekukeun bacaan anu ayeuna
     

    Handheld Dewpoint Meter HK-J8A103 pikeun aplikasi mariksa-titik

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali