Sinimon 316L logam porous stainless steel piring saringan 0,2 0.5 1 2 3 5 7 10 15 20 30 40 50 60 70 90 100 120 microns

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: TT, paypal, kartu kiridit, jsb
  • Bahan: steel steel304 / 316L
  • Ukuran pressure: 0.2um, 0.5um, 2um, 5um, 10um, 15um, 20um, 40um, 60um, 90um, 100um
  • Téhnik: Bubuk sintering / kawat bolong
  • Aplikasi: petroleum, kimia industri, apoték, foodstuff jeung perlakuan cai
  • jéntré produk

    Tags produk

    0.2 0,5 μm 1 2 3 5 7 10 15 20 30 40 50 60 70 90 100 120 microns sinon 316L porosity logam stainless steel plate plate

     

    Pelat baja stainless steel HENGKO dilakukeun ku bahan bubuk sinter 316L atanapi bahan beusi stainless steel multilayer bolong dina suhu anu luhur. Aranjeunna parantos dianggo sacara umum dina panyalindungan lingkungan, minyak bumi, gas alam, kimia, deteksi lingkungan, alat, alat farmasi sareng bidang anu sanés.

    HENGKO  nano micron pore ukuran ukuran mini staineless baja sintered piring saring gaduh pagelaran anu alus teuing tina témbok sareng internal témbok lemes sareng datar, pori seragam sareng kakuatan tinggi. Kasabaran diménsi paling seueur model dikawasa dina 0,05 mm.

     

     Hoyong informasi leuwih atawa wouldl kawas pikeun nampa cutatan a?

    Klik Service Online di katuhu luhur pikeun ngahubungi salespeople kami.  

    Surélék:

                                         ka@hengko.com               sales@hengko.com

    Product Show   

     DSC_5728 拷贝

    DSC_2544 拷贝 (2)

    DSC_5744 拷贝

    DSC_6271

    DSC_5730 拷贝

    DSC_4146 拷贝 (2)

    photobank (3)

    DSC_5586

     

    Panjelasan Produk

    1. Ukuran pori akurat, apertur seragam sareng bahkan disebarkeun. Ukuran ukuran liangna: 0.1um ka 120 mikron;

    2. breathability alus, gas gancang & laju aliran cair sareng bedah seragam. jauh langkung unggul pikeun produk peer sanés sareng optimasi prosés khusus di HENGKO.

    3. Alus panyaring dustproof sareng épéksi interpés, efisiensi saringan anu luhur. Ukuran liang, laju aliran sareng pagelaran sanésna tiasa disaluyukeun sakumaha anu dipénta;

    4. Kaluaran beban anu ngadukung, henteu kedah nganggo dukungan bantu sanés, tiasa langsung dianggo salaku unsur struktural;

    5. Struktur stabil, partikel dipeungpeuk terikat tanpa hijrah, ampir teu leupas dina lingkungan kasar;

    6. Kakuatan kacapean tinggi sareng dampak setrés, tahan tekanan tinggi, cocog pikeun aplikasi kalayan tekanan anu ageung sareng tingkat aliran. Unsur panyaring baja stainless steel sintered pikeun panggunaan jangka panjang dina kaayaan cairan tekanan tinggi (40mpa) sayogi;

    7. Résistansi suhu sareng hawa panas. Unsur filter baja stainless steel HENGKO tiasa beroperasi dina 600 derajat celsius, tiasa tahan suhu tinggi sanajan dina hawa teroksida;

    8. Fungsi pamisahan anu hadé sareng ngirangan sora akibat tina struktur kapiler rimba multidimensional khusus;

    9. Béda ti babaturan anu sanés, Unsur saringan baja stainless steel HENGKO henteu acan dikoréksi dina sababaraha lingkungan. Pagelaran anti korosi sareng karat-bukit caket tina produk baja stainless steel;

    10. Langkung ti ukuran produk sareng 10K pilihan, jenis anu diperyogikeun upami diperyogikeun kanggo produk panyaring baja stainless sareng sababaraha struktur kompleks;

    11. diaméterna leutik (5-20 mm), panjangna tabung saring panjang tiasa dugi ka 800 mm;

    12. Diménsi anu tiasa diolah pikeun nyaring lempeng tiasa dugi ka L 800 * W 450 mm;

    13. Diaméter maksimum kanggo saringan disc tiasa dugi 450 mm;

    14. Penampilan produk anu pikaresepeun bakal ningkatkeun tingkat produk anjeun sareng gambar pisan sakumaha bagian anu katingali;

    15. Rupa-rupa cara beberesih sayogi, kamampuan regenerasi kuat saatos ngabersihan ngabersihkeun, umur jasa panjang.

    Produk patali

     

    Profil Perusahaan

     

    详情 ---- 源 文件 _04

     

    详情 ---- 源 文件 _02

    FAQ

    Q1. Naha logam porous?

    - sistem Filtration ngagunakeun média logam sintered pikeun separation gas, padet sarta cairan geus kabuktian jadi éféktif jeung 

    alternatif efisien keur métode separation séjén nu bisa jadi rentan ka puncak tekanan, hawa tinggi jeung / atawa corrosive 

    lingkungan. Logam Sintered téh kacida efisien dina nyoplokkeun particulates, delivers prestasi dipercaya, Gampang beresih jeung boga

     umur panjang di ngabandingkeun jeung saringan daun, tas filter na piring na pigura saringan.

     

    Q2. Jenis struktur tiasa ngadamel?

    - Urang nyieun rupa-rupa kawas disc, tube, cup, cartridge, plat, jsb

     

    Q3. Naha anjeun nyadiakeun layanan ngaropéa?

    - Sumuhun, tangtu.

     

    Q4. Lamun sampel sadia?

    -   Yakin, moal masalah.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali