Gaoioiga a le au HENGKO 丨 Aperila o le aso sili ona matagofie i le lalolagi

O le matagofie o Aperila o le vaitau sili lea i tafaoga. Ina ia faʻatamaoaigaina le olaga faʻaleaganuʻu o tagata faigaluega ma faʻamalosia le felagolagomaʻi o le au a le kamupani, matou te faia le lua aso gaioiga.

 

Aso muamua: Fa'atino galuega i totonu ole CS + Dapeng Ancient City + BBQ ile matafaga

Aso lona lua: Falemata'aga fa'afanua asiasi +007 potu sola

 

I le fa'atinoga o le fanua CS, ua vaevaeina i ni 'au se lua.Faatasi ai ma le faaosofia e tetee, e le gata o tatou o ni paaga, ae o ni uo foi, o loo savavali agai i le sini o le manumalo!

图片1

图片2

Dapeng Ancient City, poʻo Dapeng Fortress, o loʻo i le Itumalo o Longgang, Shenzhen, Guangdong Province.Taaalo i Dapeng aai anamua, e mafai ona tatou faamatuu atu o tatou uunaiga ma lagona le faamalologa.

图片3

图片4

O le lotogatasi o le malosi.I le gataifale, sa matou faatulagaina le toso o taua.Pei o tua i aso a'oga a o aso ta'aloga.I le fiafia o le utuina o le suauu, na manumalo ai le vaega lona fa i le faaiuga.

图片5

Na vave tele le taimi.Ina ua maeʻa le tauvaga malosi, na oʻo mai le BBQ mataʻutia.

图片6

Sa matou auai i le falemataaga o fanua i le aso lona lua.I totonu, o foliga e eseese, ma o le iasepi o loʻo faʻaalia o maʻa ese ma iasepi ua faʻalauteleina ai o tatou vaʻaia ma faʻatamaoaigaina ai lo tatou lalolagi faaleagaga.

图片1

Ma le le iloa, o le gaioiga o le fausiaina o vaega na oʻo mai i le faaiuga, o aso e lua e matua puupuu lava, ae i lenei taimi puupuu, o manatuaga lelei i le va o paaga e tumau. A o fiafia i le matagofie o le natura, na matou lagona foi le fiafia o le ola autasi o le au.Sa matou taaalo faatasi, malaga faatasi, papaku faatasi, ma taaalo faatasi i vai.O le a tumau pea le taimi fiafia i o tatou loto e faavavau.

 图片2

https://www.hengko.com/

 

 


Taimi meli: Apr-29-2021