HENGKO banner

produktet tona

Kategoria e rekomanduar

  • HENGKO company outlook
  • HENGKO AS A COMPANY
  • hengko's production equipment
  • hengko laboratory
  • hengko
  • hengko team
  • SGS Alibaba

HENGKO Technology Co, Ltd është një prodhues i teknologjisë së lartë i përqendruar në R&D, projektimin dhe bërjen e materialit filtër të çelik inox metalik poroz, shpërndarësit të karbonizimit, sondës së matësit të lagështisë së temperaturës dhe detektorit të gazit strehimi poroz etj. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë klientët për të zgjidhur probleme të larta teknike dhe të vështira në industrinë e zbulimit të filtrimit, lagështisë dhe gazit.

HENGKO ndjek sistemin e rreptë të menaxhimit të cilësisë në mënyrë që të sigurojë produkte me cilësi premium, saktësi të dukshme, pamje delikate, larmi funksionale, modele të ndryshme dhe çmim të volitshëm. Me një ekip të aftë R&D dhe pajisje të përparuara të prodhimit dhe testimit, ne jemi të aftë të krijojmë zgjidhje specifike të cilat janë përshtatur për aplikimet e funksioneve, strukturave, materialeve, dimensioneve për përdoruesit.

produktet tona

produktet kryesore

produktet tona

Produkt i ri