Hva er funksjonen til innebygd fuktighetssensorprobe og ekstern relativ fuktighetssonde?

 Hva er forskjellen Innebygd og ekstern fuktighetssensorprobe

 

Temperatur- og fuktighetssensorbrukes hovedsakelig til å konvertere og vise temperatur- og fuktighetsverdien til fuktighetsdetektoren eller datamaskinen.Funksjonen til den innebygde fuktighetssensorproben og ekstern relativ fuktighetssonde er helt forskjellig.

1. Innebygd fuktighetssonde

Innebygd fuktighetssondeer designet for å sette inntemperatur- og fuktighetssender, sparer mye plass, egnet for krypkjeller og noen tilstander som trenger å installere mye RH/T-sensor i fast punkt.Innebygd fuktighetssonde har fordelen med lavt strømforbruk, redusere produkttap og effekten av forurensning som påvirker fuktighetssensoren.

Egenskaper

En innebygd fuktighetssensorprobe er en enhet som måler den relative fuktigheten (RH) i omgivelsene.

Her listet vi opp noen funksjoner til en typisk innebygd fuktighetssensorprobe, vennligst sjekk:

1. Nøyaktighet:

Nøyaktigheten til en fuktighetssensorsonde er en viktig faktor å vurdere.En sonde av høy kvalitet vil typisk ha en nøyaktighet på +/-2 % RF eller bedre.

2. Område:

Rekkevidden til en fuktighetssensorsonde refererer til minimums- og maksimums RH-nivåene den kan oppdage.De fleste prober kan oppdage RH-nivåer fra 0 % til 100 %.

3. Responstid:

Responstiden til en fuktighetssensorprobe er tiden det tar å oppdage endringer i RF-nivået.En rask responstid er viktig i applikasjoner der fuktighetsnivåene kan variere raskt.

4. Kalibrering:

Som enhver måleenhet, må en fuktighetssensorsonde kalibreres med jevne mellomrom for å sikre nøyaktige avlesninger.Noen prober kommer med innebygde kalibreringsfunksjoner, mens andre krever manuell kalibrering.

5. Størrelse og design:

Fuktighetssensorprober kommer i en rekke størrelser og design for å passe til forskjellige bruksområder.Noen er små og designet for bruk i kompakte enheter, mens andre er større og mer robuste for bruk i industrielle omgivelser.

6. Utgangssignal:

En fuktighetssensorprobe kan sende ut et analogt eller digitalt signal, avhengig av applikasjonen.Analog utgang brukes ofte i enklere systemer, mens digital utgang foretrekkes i mer komplekse systemer.

7. Kompatibilitet:

Kompatibiliteten til en fuktighetssensorprobe med forskjellige typer utstyr og systemer er viktig å vurdere.Noen prober kan være designet for å fungere med spesifikke enheter eller programvare, mens andre er mer allsidige og kan brukes med en rekke systemer.

 

HENGKO industriell temperaturfuktighetssender har fordel av høy målenøyaktighet, høy følsomhet, god stabilitet, bredt måleområde, LCD-skjerm, rask respons, nulldrift og andre funksjoner.Online temperatur- og fuktighetsmonitor gjør den egnet for alle typer verksteder, renrom, kjølekjeder, sykehus, laboratorium, datarom, bygning, flyplass, stasjon, museum, treningsstudio og andre anledninger som trenger å overvåke og kontrollere innendørs omgivelsestemperatur og fuktighet.

kapasitiv fuktighetssensor-DSC_5767-1

For eksternesensorer for relativ fuktighet, den har større måleområde enn innebygd fuktighetssonde.Og vi kan velge forskjellige typer fuktighetssonde i henhold til målemiljøet.Slik som HENGKO gir flensmontert temperatur- og fuktighetssensorprobe med forlengelsesrør av forskjellige lengder. Ideell for når en applikasjon krever fjerning av en sensor uten å avbryte prosessen.

Høytemperatur- og fuktighetssensorprobe -DSC 5148

2. Ekstern relativ fuktighetssonde

Splitt-typeEkstern relativ fuktighetssondekan brukes i VVS-kanal og krypkjeller.HENGKO fuktighetssensor kabinetterer laget ved å sintre 316L pulvermateriale i høy temperatur.De har utmerket ytelse med jevn og flat indre og utvendig rørvegg, jevne porer og høy styrke.Dimensjonstoleransen til sensorskallet i rustfritt stål for de fleste modeller er kontrollert innenfor 0,05 mm.

 

HENGKO-fuktighetstemperaturtransmitter-DSC_9105

Den innebygde fuktighetssensorproben og ekstern relativ fuktighetssonde har sine egne fordeler, i henhold til deres eget bruksmiljø og målingsbehov til målrettet valg, vil ikke gå galt.

 

Hovedtrekkene

En ekstern relativ fuktighetssonde er en enhet som brukes til å måle den relative fuktigheten i omgivelsene, men den er atskilt fra hovedutstyret den måler.Her er noen funksjoner for en typisk ekstern relativ fuktighetssonde:

1. Nøyaktighet:

Nøyaktigheten til en fuktighetssonde er en viktig faktor å vurdere.En sonde av høy kvalitet vil typisk ha en nøyaktighet på +/-2 % RF eller bedre.

2. Område:

Rekkevidden til en fuktighetssonde refererer til minimum og maksimum RH-nivåer den kan oppdage.De fleste prober kan oppdage RH-nivåer fra 0 % til 100 %.

3. Responstid:

Responstiden til en fuktighetssonde er tiden det tar å oppdage endringer i RF-nivået.En rask responstid er viktig i applikasjoner der fuktighetsnivåene kan variere raskt.

4. Kalibrering:

Som enhver måleenhet, må en fuktighetssonde kalibreres med jevne mellomrom for å sikre nøyaktige avlesninger.Noen prober kommer med innebygde kalibreringsfunksjoner, mens andre krever manuell kalibrering.

5. Størrelse og design:

Eksterne fuktighetsprober kommer i en rekke størrelser og design for å passe til forskjellige bruksområder.Noen er små og designet for bruk i kompakte enheter, mens andre er større og mer robuste for bruk i industrielle omgivelser

6. Kabellengde:

Eksterne fuktighetsprober kommer med en kabel som kobler sonden til hovedutstyret.Lengden på kabelen er en viktig faktor å vurdere, da den bestemmer avstanden sonden kan plasseres fra hovedutstyret.

7. Kompatibilitet:

Kompatibiliteten til en fuktighetssonde med forskjellige typer utstyr og systemer er viktig å vurdere.Noen prober kan være designet for å fungere med spesifikke enheter eller programvare, mens andre er mer allsidige og kan brukes med en rekke systemer.

8. Holdbarhet:

Eksterne fuktighetssonder kan bli utsatt for en rekke miljøforhold, så de må være holdbare og tåle tøffe forhold.

9. Utgangssignal:

En fuktighetssonde kan sende ut et analogt eller digitalt signal, avhengig av applikasjonen.Analog utgang brukes ofte i enklere systemer, mens digital utgang foretrekkes i mer komplekse systemer.

10. Ytterligere funksjoner:

Noen fuktighetssonder kan inneholde tilleggsfunksjoner, for eksempel temperaturmåling eller muligheten til å måle andre miljøparametere.

 

 

Så forFuktighetssensorprobe, HENGKO leverer spesiell OEM-service, for å tilpasse Spesielle krever sonde for å beskytte sensoren din.så av fortsatt har noen spørsmål eller Fikk ny sensor trenger å OEM

Sensor Protect, du kan tenke på det porøse sintrede metallsensorhuset for å beskytte sensoren din bedre.Du er velkommen til å kontakte oss på e-postka@hengko.com, sender vi den tilbake til

til deg innen 48 timer.

 

https://www.hengko.com/

 

Innleggstid: 16. november 2021